MIRA Digital Arts Festival

MIRA és un festival d’arts digitals basat en tres àrees connectades: exhibició, divulgació i educació, i es celebra anualment a Barcelona (des de 2011) i Berlín (des de 2016). Enfocat cap a les noves tendències de la cultura digital i la tecnologia, el festival compta amb una programació formada per shows audiovisuals en format tradicional i fulldome, instal·lacions d’art digital, shows amb so 3D, screenings en format fulldome, conferències, presentacions i workshops.

 

La música electrónica, la realitat virtual, els sons 3D, els concerts, performances i projeccions en format 360º, la robòtica, les experiències immersives i interactives i el nou disseny d’il·luminació, d’escenaris i d’espais, són els pilars bàsics d’una proposta altament visual. MIRA vol apropar el públic assistent a diversos móns de creació tecnològica en un esdeveniment d’art digital amb dos objectius principals: servir de plataforma per a nous creadors i d’aparador per a noms coneguts a nivell mundial; i crear experiències úniques a través de la innovació tecnològica i d’entrellaçar elements visuals i música, sempre en directe.

 

MIRA promou col·laboracions artístiques i impulsa la creació de nous projectes donant suport a les relacions entre col·lectius, associacions i artistes del món de les arts digitals i la tecnologia. El caràcter associatiu de l’organització, sense ànim de lucre i amb la participació de voluntaris, fa que els resultats es reinverteixin en promoure la cultura digital de manera sostenible.

Direcció
Oriol Pastor

Co-direcció i Comunicació
Aida Rodríguez

Visual Booking
Ana Drucker

Music Booking
Pere Martí

Patrocinis
Nerea López i Marta Ruiz

Premsa
Teresa Vallbona i Carmina Carot

Xarxes Socials i Continguts Web
Marc Gomariz

Producció tècnica
David Florez

Artist Liaison i Logística 
Albert Rodríguez

Disseny campanya gràfica
Ugly Studio

Website
Collserola