MIRA 2018: ACCIONS DELS PATROCINADORS

06/11/2018
MIRA 2018: ACCIONS DELS PATROCINADORS

Aquí tens el mapa detallat del MIRA 2018

Aquestes són les accions que realitzaran els patrocinadors:

SON Estrella Galicia

Un any més, SON Estrella Galicia s’uneix a MIRA com a patrocinador principal per donar suport a l’art digital més innovador procedent de tot el món. Fidel al seu compromís d’oferir directes únics i de qualitat, SON Estrella Galicia aposta de nou per l’escenari 3D Sound Room, una sala dedicada al so multidimensional i a la tecnologia auditiva immersiva creada per Intorno Labs, i orientada a propostes de música electrònica de ball amb el personal segell MIRA, i que acull directes de bandes, performances, sessions de dj i instal·lacions sonores. Amb SON Estrella Galicia, el públic, a més, podrà degustar la seva cervesa especial i gaudir de la família 1906, amb 1906 Reserva Especial,  1906 Red Vintage i 1906 Black Coupage, així com també d’Estrella Galicia 0,0 i Estrella Galicia sense Gluten.

adidas Originals

adidas Originals torna a MIRA demostrant un cop més el seu compromís amb les arts digitals i la música i oferint experiències úniques. Per quart any consecutiu patrocina MIRA Dome by adidas Originals, i en aquesta vuitena edició ofereix de nou un programa d’alta qualitat en contingut artístic i formatiu: 4 peces de videoart en format 360º, dues d’elles formen part del programa “The New Infinity” tour, co-produït amb Berliner Festspiele / Immersion i el Planetari d’Hamburg; un xou d’estrena mundial en format dome; un workshop sobre com crear experiències immersives en fulldome 360º, i una classe magistral gratuïta sobre narratives visuals en format fulldome 360º. Aquest espai, està coproduït per MIRA i Eyesberg, amb el suport tècnic de SMODE.

ROBE

ROBE Lighting se suma al MIRA amb els seus projectors d’il·luminació intel·ligent d’alta qualitat, referents a nivell internacional. Aquest any, juntament amb l’estudi creatiu Tigrelab i la tecnologia lumínica de ProtoPixel, aporten un sistema lumínic immersiu i generatiu a l’espai de la 3D Sound Room by SON Estrella Galicia. A més, el disseny lumínic de l’esperat xou del grup alemany Tangerine Dream comptarà amb el seu suport lumínic.

NEC

NEC Display Solutions, fabricant de solucions audiovisuals, aposta pel MIRA i per la fusió entre música en viu, art visual i tecnologia, cedint equips de projecció professional, per fer de l’experiència tot un viatge sensorial per a la vista. NEC és un dels principals fabricants del món en oferir un portfoli complert de productes al mercat: monitors d’escriptori, pantalles de gran format, projecció i solucions de visualització.

Jägermeister

Sempre al ritme de les millors propostes musicals, Jägermeister de nou estarà al MIRA per sumar-se als ritmes més forts i rebels del festival, oferint el seu licor elaborat amb 56 ingredients diferents seguint una recepta que roman inalterada des de fa més de 80 anys. Un shot gelat que es podrà degustar a les barres.

RED BULL

Amb la seva beguda energètica, Red Bull oferirà la seva variada gamma de productes a tots aquells que vulguin ales per gaudir de l’experiència MIRA.