MASTERCLASS: THE MASTERY OF IMMERSION

28/10/2018
MASTERCLASS: THE MASTERY OF IMMERSION

Dins del programa The Mastery of Immersion del MIRA 2018, el dimecres 7 de novembre organitzem una masterclass el MIRA Dome by adidas Originals en col·laboració amb FIU Barcelona, Eyesberg Studio i Telenoika. Enfocada a la creació de continguts per fulldome 360º, a la masterclass es presentaran diversos exemples d’storytelling i les diverses possibilitats per transformar-lo en una expèriencia immersiva.

Començarem amb una introducció del projecte “The Mastery of Immersion” a càrrec d’Humbert Clotet, CEO i co-fundador de FIU House. Seguidament, Jose Vaaliña, fundador i director creatiu d’Eyesberg Studio, mostrarà un case study de treball immersiu a través del procés de creació d’un pre roll pel MIRA Dome by adidas Originals, que aquest any està inspirat en l’especejament de la seva nova sabatilla POD. A continuació, projectarem l’última producció fulldome de’Eyesberg Studio, que es tancarà amb la segona part de la masterclass de José Vaaliña.

Seguirem amb la masterclass de Tom Scholefield aka Konx-om-Pax, reconegut dissenyador gràfic, músic i artista visual, donant-nos la seva visió sobre el procés narratiu i creatiu de peces 360º, i projectarem en exclusiva la seva peça fullfome “Contemporary Hardcore”, que també es podrà veure durant els tres dies del festival.

Per acabar, farem un passi especial de l’screening 360º “Eye of the Dream” de David O’Reilly, una peça que evoluciona el seu guardonat videojoc “Everything” i que també es podrà veure durant el MIRA 2018. Parlem d’una simulació en temps real que es rigeix per una sèrie de sistemes interconnectats inspirats en la composició musical.  rige por una serie de sistemas interconectados inspirados en la composición musical. Aquesta peça forma part de The New Infinity Tour, co-produït per Berliner Festspiele / Immersion i Planetarium Hamburg.