MIRA Digital Arts Festival

MIRA és un festival d’arts digitals basat en tres àrees connectades: exhibició, divulgació i educació, i es celebra anualment a Barcelona (des de 2011) i Berlín (des de 2016). Enfocat cap a les noves tendències de la cultura digital i la tecnologia, el festival compta amb una programació formada per shows audiovisuals en format tradicional i fulldome, instal·lacions d’art digital, shows amb so 3D, screenings en format fulldome, conferències, presentacions i workshops.

 

La música electrónica, la realitat virtual, els sons 3D, els concerts, performances i projeccions en format 360º, la robòtica, les experiències immersives i interactives i el nou disseny d’il·luminació, d’escenaris i d’espais, són els pilars bàsics d’una proposta altament visual. MIRA vol apropar el públic assistent a diversos móns de creació tecnològica en un esdeveniment d’art digital amb dos objectius principals: servir de plataforma per a nous creadors i d’aparador per a noms coneguts a nivell mundial; i crear experiències úniques a través de la innovació tecnològica i d’entrellaçar elements visuals i música, sempre en directe.

MIRA promou col·laboracions artístiques i impulsa la creació de nous projectes donant suport a les relacions entre col·lectius, associacions i artistes del món de les arts digitals i la tecnologia. El caràcter associatiu de l’organització, sense ànim de lucre i amb la participació de voluntaris, fa que els resultats es reinverteixin en promoure la cultura digital de manera sostenible.

Direcció
Oriol Pastor

Visual Booking
Ana Drucker

Music Booking
Pere Martí

Patrocinis
Nerea López i Marta Ruiz

Co-direcció i Comunicació
Aida Rodríguez

Premsa
Teresa Vallbona i Carmina Carot

Xarxes Socials i Continguts Web
Marc Gomariz

Producció i Logística
David Florez

Disseny Campanya Gràfica
Device

Website
Collserola

Foto & Video
Refugi