MIRA Digital Arts Festival

MIRA és el festival d’arts digitals que fusiona la música i les visuals en directe.

Des del 2011, el MIRA és un cita de refèrencia en el camp de les arts digitals a nivell internacional, exhibint noves creacions i tendències artístiques, generant simbiosis úniques, transmissió de coneixement i oportunitats a través de col·laboracions entre artistes visuals i musicals. El festival programa concerts audiovisuals, shows audiovisuals en format fulldome, instal·lacions, conferències, screenings i workshops en espais únics i singulars; i crea experiències immersives úniques a través de la innovació tecnològica i d’entrellaçar elements visuals i música en directe.

El MIRA promou col·laboracions artístiques i impulsa la creació de nous projectes donant suport a les relacions entre col·lectius, associacions i artistes del món de les arts digitals i la tecnologia. El caràcter associatiu de l’organització, sense ànim de lucre i amb participació de voluntaris, fa que els resultats es reinverteixin en promoure la cultura de manera sostenible i atractiva.

El MIRA és un esdeveniment cultural que té la seva base repartida en tres àrees connectades: exhibició, divulgació i educació, i se celebra anualment a Barcelona i Berlín.

Altres Edicions

Direcció
Oriol Pastor

Visual Booking
Ana Drucker

Music Booking
Pere Martí

Patrocinis
Oriol Pastor

Comunicació
Aida Rodríguez i Marta Ruiz

Premsa
Teresa Vallbona

Xarxes Socials 
Marc Gomariz

Comptabilitat
Fran Sales

 

Producció i Logística
Bruno Fàbregas

Disseny Campanya Gràfica
Device

Website
Collserola

Foto & Video
Refugi